Kerastase Fusio-Dose treatment

De Kérastase Fusio-Dose treatment is namelijk een booster waarvan haar spontaan gaat dansen!  Lees snel verder voor meer informatie.

Het Fusio-Dose systeem van Kérastase pakt meerdere behoeften van je haar tegelijkertijd aan. De basis van deze behandelingen zijn sterk geconcentreerde formules (concentrés) die beantwoorden aan de basisbehoeften van het haar in samenwerking met boosters die het haar voorzien van secundaire behoeften. Door middel van een uitgebreide diagnose in combinatie met je eigen wensen wordt een Fusio Dose samengesteld die geschikt is voor jouw haartype en wensen.

concentrés gekleurd haar, droog haar, vezwakt haar en dunner wordend haar

Boosters gekleurd haar, droog haar, verzwakt haar en dunner wordend haar

met een apparaatje dat de status mijn haren probleemloos vastlegt.

Beverly Hills Salon komt met een nieuwe soort behandeling, die volledig op maat wordt gemaakt naar de behoeftes van jouw haar. Of je nu gekleurd, beschadigd, droog, zwak, dik, fijn of dun haar hebt: voor ieder haartype is de Fusio-Dose treatment beschikbaar.

Op basis van een uitgebreide diagnose kiest de kapper een combinatie van een concentré en een booster. De sterk geconcentreerde formules van de concentrés beantwoorden aan de basisbehoeften van het haar, de boosters voorzien het haar vervolgens in de secundaire behoeften. Deze exclusieve, professionele service wordt ter plekke samengesteld in de salon. Deze op maat gemaakte behandeling zorgt voor een fundamentele, directe transformatie van het haar.

About Us

Beverly Hills Salon is een jong en dynamisch bedrijf. Onze team besteedt veel zorg en aandacht aan de klanten. Wij zorgen er als team voor dat er een heel persoonlijke sfeer heerst binnen "Beverly Hills Salon". Bij Beverly Hills salon heerst een ongedwongen nieuwste trend zoals 10 a 20 minuut kleuren en keratine imfusion.

Like Ons Op Facebook