Keratine

Er zijn twee soorten keratine op de markt ( Verzorging en om de haar handelbaar te maken smoothen)

 

Infusion System: Verzorging keratine

Elke kapper weet: hoe beter de conditie van het haar, hoe mooier het eindresultaat. Daarom werkt Infusion system werkt van binnenuit. Bij de ontwikkeling van deze lijn had Kappers een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel. Maar dan wel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes. En voor een minimale prijs. Infusion is een verzorging dat haar structuur niet veranderd

Deze formule herstelt de innerlijke balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling.

Infusion gaat terug naar de basis van het haar. Haar bestaat uit drie bestanddelen: keratine proteïne, mineralen en vocht. Onderzoek heeft aangetoond dat haar bij gebrek aan keratine water “opzuigt”.
Haar wordt hierdoor zwaarder en verliest elasticiteit en volume. Kan het haar niet genoeg vocht vasthouden, dan wordt het droog en stug.
Maar zo makkelijk is het niet. Haar neemt relatief makkelijk vocht op. Met keratine is dit anders. Alleen keratinemoleculen met een zeer laag gewicht kunnen het haar daadwerkelijk binnendringen, om zo de poreuze plekken te vullen. Zijn de moleculen te zwaar, dan kan de keratine het haar niet van binnenuit versterken. Zie het als proberen om een kauwgombal door een rietje te zuigen.
De keratine blijft dan aan de buitenkant van het haar steken en vormt slechts een cosmetisch laagje, zonder herstellende werking.
keratine met een uitzonderlijk laag moleculair gewicht. Deze keratine dringt moeiteloos het haar binnen. Daarnaast bevat KIS botanische kruidenextracten die in staat zijn om vocht te binden. KIS stelt u en uw klant zodoende in staat de inwendige balans van het haar te herstellen en te behouden.
Het resultaat: haar dat niet glanst, maar straalt. KIS brengt de pracht van innerlijke kracht naar buiten.
Fijn om te weten dat de producten niet op dieren zijn getest. De zogenaamde haarkeratine-proteine, de onmisbare proteine met een laag moleculair gewicht, worden gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen. En vandaag de dag is het ook prettig om te weten dat de verpakking 100% recyclebaar is.

KEBELO: Smoothing keratine Prijs v.a 249,- tot aan de schouders

100 DAGEN PRACHTIG HAAR MET KEBELO HAIR SMOOTHING SYSTEM

Wij weten hoe stressvol een bad hair day kan zijn en dat het haar kan gaan pluizen door het jarenlang toepassen van hittestyling en kleuren.

Op grond hiervan hebben wij Kebelo System® ontwikkeld. Met slechts één behandeling worden natuurlijke proteïnen in het haar ingesloten en wordt het haar van binnenuit versterkt.

Het resultaat is gezond, soepel en glanzend haar – 100 dagen lang!
KEBELO

 

JEAN PAUL KERATINE: Smoothing keratine

Jean Paul Myne, glansrijk de mooiste

 

De ontdekking haalde de wetenschappelijke tijdschriften niet, maar zorgde wél voor een omwenteling in haarverzorging. Jean Paul Myne maakte voor zijn inmiddels befaamde Smooth Treatment gebruik van een vernieuwende combinatie: aminozuren en stamcellen uit Zwitserse appels. Deze bestanddelen geven het vrouwenkapsel een langdurig Smooth-effect. Geen onecht kaarsrecht en ‘hard’ haar, maar zacht en glanzend met een natuurlijk ‘waterval’-effect. Smooth, inderdaad. Een beter woord is er niet.

Chemische producten komen er overigens niet aan te pas. Aminozuren zijn ~net als de Zwitserse appel~ gegeven door moeder Natuur. De toepassing luistert erg nauw; de behandeling wordt gegeven door getrainde professionals en neemt twee tot drie uur in beslag. Je verlaat de salon met een superschoon, fris en stralend smooth kapsel waarmee je zeker drie maanden de show steelt.

Wij zorgen goed voor haar. Formaldehyde* komt er niet aan te pas.
*Formaldehyde dopt als het ware de zwavelbruggen af waardoor het haar souplesse behoudt en stijl blijft. Formaldehyde is echter slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie.

Smoothing Treatment
Verander je weerbarstige krul of je pluizende, onrustig haar in een glanzende coupe met zacht ‘waterval’-effect. Zeker drie maanden steel je de show.
Halflang haar, een twee uur durende behandeling
Lang haar, een drie uur durende behandeling

 

 

 

About Us

Beverly Hills Salon is een jong en dynamisch bedrijf. Onze team besteedt veel zorg en aandacht aan de klanten. Wij zorgen er als team voor dat er een heel persoonlijke sfeer heerst binnen "Beverly Hills Salon". Bij Beverly Hills salon heerst een ongedwongen nieuwste trend zoals 10 a 20 minuut kleuren en keratine imfusion.

Like Ons Op Facebook