Mediceuticals

In Beverly Hills Salon kunt ook terecht voor hoofdhuidbehandelingen. 

Eczeem

Een huidziekte waarin de huid toont een chronische inflammatoire reactie die jeuk en roodheid veroorzaakt. Acute eczeem maakt roodheid, zwelling en blaasjes. In chronische eczeem, vermindert de roodheid, er is meer schilferen huid aanwezig en de huid droog is.

Roos

Roos en Psoriasis, simpel gezegd, zijn hypder-productie van huidcellen vaak gekoppeld aan P. Ovale schimmel. Miljoenen mensen hebben deze chronische aandoening. De onmiskenbare symptomen van roos zijn wit, olieachtige uitziende vlokken van dode huid die betrekking hebben op het haar en de schouders en een jeukende, schilferige hoofdhuid.

Psoriasis

Psoriasis is een chronische (langdurige) huid en hoofdhuid ziekte van schalen en ontsteking. Psoriasis treedt op wanneer de huidcellen snel vermenigvuldigen onder de oppervlakte van de huid en zich ophopen op het oppervlak voordat ze hebben een kans om te rijpen. Meestal, huid cel omzet duurt ongeveer een maand, maar met Psoriasis het proces vindt plaats in slechts een paar dagen. Typische Psoriasis resulteert in patches van dikke rode, ontstoken huid bedekt met zilveren schubben genoemd platen die meestal jeuk en pijn voelen. Psoriasis wordt verondersteld te worden veroorzaakt door een aandoening immuunsysteem, genetica, infecties, stress of medicatie. Psoriasis verschijnt iets vaker voor bij vrouwen dan mannen.

Seborrheic Dermatitis

Vette hoofdhuid de neiging om het meest te lijden van roos omdat een vette hoofdhuid de groei van gist (P. Ovale schimmel ondersteunt). Seborrheic Dermatitis of vette hoofdhuid, huid en het haar is niet alleen een probleem tijdens de tienerjaren. Is er een duidelijke stijging van overmatig vette hoofdhuid in oudere mannen en vrouwen die wordt verondersteld te worden hormoon-gerelateerde, wat resulteert in overmatige talgproductie.

Mogelijke oorzaken van verlies van het haar:

Alopecia androgenetica

Een mannelijk patroon haaruitval en het is een veel voorkomende vorm van permanente haaruitval. Mannen die zijn vatbaar voor androgenetisch alopecia haarverlies begint op elk gewenst moment na de puberteit. Meestal de (zeer geleidelijk) verlies van het haar op de top van de kroon en de tempels die langzaam wordt uitgebreid. De haren op beide kanten van het hoofd en de achterzijde valt niet af. Voor veel vrouwen alopecia androgenetica wordt gestart tijdens de menopauze.

Alopecia areata

Alopecia areata veroorzaakt fragmentarisch haaruitval. Het is meestal gelokaliseerde haarverlies op de hoofdhuid, maar het kan invloed hebben op alle behaarde gebieden van de huid, zoals het gebied van de baard, de schaamstreek en de wenkbrauwen.

Chemotherapie

Afhankelijk van de chemotherapie (cytostatica), kan het haar uitvallen.
Haaruitval treedt meestal op na 2-3 weken na de eerste behandeling.
Hoofdhuid is gevoelig.
Hoofdhuid is droog.
Afschilfering van de hoofdhuid.

Andere

Shock / Trauma, medicatie, erfelijkheid, menopauze of veroudering

About Us

Beverly Hills Salon is een jong en dynamisch bedrijf. Onze team besteedt veel zorg en aandacht aan de klanten. Wij zorgen er als team voor dat er een heel persoonlijke sfeer heerst binnen "Beverly Hills Salon". Bij Beverly Hills salon heerst een ongedwongen nieuwste trend zoals 10 a 20 minuut kleuren en keratine imfusion.

Like Ons Op Facebook