EPILEREN MET TOUW

Epileren met touw

Het epileren met touw / draad is een snelle methode van modelleren van de wenkbrauwen. Deze methode van epileren is al heel oud. Nog steeds wordt deze methode van epileren in verschillende culturen van generatie op generatie doorgegeven.

Het makkelijke aan epileren met touw is dat je behalve een klosje garen en goed licht niets bijzonders nodig hebt. Geen hars, geen elektriciteit alleen (dag)licht en een touwtje. Je kunt met veel ervaring in een paar minuten de wenkbrauwen helemaal mooi maken.

Het epileren met draad is qua snelheid een methode van ontharen tussen epileren met de pincet en het harsen in: je ver- wijdert in bewegingen bosjes haren tegelijk. Ook kun je met de draad mooi strakke lijnen boven de wenkbrauwen maken.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van vormen van wenkbrauwen:

Epileren met draad

Epileren met draad is de ideale manier om uw wangen te verlossen van die vervelende witte donshaartjes. Bovenlip maar ook de wenkbrauwen kunnen we hiermee perfect stylen! Dat houdt in dat de wenkbrauwen worden geëpileerd volgens de traditionele ontharingsmethode met draad, geheel aangepast aan uw specifieke gezichtsvorm en uitdrukking. Goed gestylde wenkbrauwen geven expressie aan uw gezicht en maken vermoeide ogen weer levendig.

De techniek van epileren met draad

Er zijn nog maar weinig mensen die deze werkwijze beheersen en hanteren. Het epileren met draad (katoen) bestaat al sinds de tijd van Cleopatra. Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van gezichtsbeharing af te komen. Geen wax die de huid eerst verwarmd, uitrekt en zo zijn elasticiteit verliest, maar een perfecte en zeer goede efficiënte methode.
Door epileren met draad blijven de haren niet alleen langer weg, maar komen ze ook in steeds mindere mate terug. Boven- dien stimuleert het de doorbloeding van de huid.

Epileren met draad

De wenkbrauwen perfect gestyled! Dat houdt in dat de wenkbrauwen worden geëpileerd volgens de traditionele onthar- ingsmethode met draad, geheel aangepast aan uw specifieke gezichtsvorm en uitdrukking. Goed gestylde wenkbrauwen geven expressie aan uw gezicht en maken vermoeide ogen weer levendig.

Voordelen?

Toch heeft epileren met de draad verschillende voordelen:
- het is hygiënisch omdat je de huid niet aanraakt met de handen.
- de huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat wel gebeurd bij waxen en harsen. De huid wordt niet onnodig uitgerekt. Minder kans op roodheid en misschien daardoor wel geschikter voor de gevoelige huid.
- de haartjes blijven lang weg en komen fijner terug.
- de haartjes worden in een nette lijn verwijderd wat handig is bij de wenkbrauwen.
- met de methode kunnen de kleinste haartjes worden verwijderd.

No Comments Yet.

Leave a Comment

About Us

Beverly Hills Salon is een jong en dynamisch bedrijf. Onze team besteedt veel zorg en aandacht aan de klanten. Wij zorgen er als team voor dat er een heel persoonlijke sfeer heerst binnen "Beverly Hills Salon". Bij Beverly Hills salon heerst een ongedwongen nieuwste trend zoals 10 a 20 minuut kleuren en keratine imfusion.

Like Ons Op Facebook