Jean Paul Myne keratine

Jean Paul Myne, keratine glansrijk de mooiste

De ontdekking haalde de wetenschappelijke tijdschriften niet, maar zorgde wél voor een omwenteling in haarverzorging. Jean Paul Myne maakte voor zijn inmiddels befaamde Smooth Treatment gebruik van een vernieuwende combinatie: aminozuren en stamcellen uit Zwitserse appels. Deze bestanddelen geven het vrouwenkapsel een langdurig Smooth-effect. Geen onecht kaarsrecht en ‘hard’ haar, maar zacht en glanzend met een natuurlijk ‘waterval’-effect. Smooth, inderdaad. Een beter woord is er niet. (Jean Paul doet ontlokken)

Chemische producten komen er overigens niet aan te pas. Aminozuren zijn ~net als de Zwitserse appel~ gegeven door moeder Natuur. De toepassing luistert erg nauw; de behandeling wordt gegeven door getrainde professionals en neemt twee tot drie uur in beslag. Je verlaat de salon met een superschoon, fris en stralend smooth kapsel waarmee je zeker drie maanden de show steelt.

Comments are closed.

About Us

Beverly Hills Salon is een jong en dynamisch bedrijf. Onze team besteedt veel zorg en aandacht aan de klanten. Wij zorgen er als team voor dat er een heel persoonlijke sfeer heerst binnen "Beverly Hills Salon". Bij Beverly Hills salon heerst een ongedwongen nieuwste trend zoals 10 a 20 minuut kleuren en keratine imfusion.

Like Ons Op Facebook