Medisch oplossing voor hoofdhuid problemen zoals Psoriasis,Haaruitval,roos

Mediceuticals®

BEAUTIFUL, HEALTHY HAIR BEGINS WITH A HEALTHY SCALP.

Mediceuticals® is een dermatologische lijn verzorgingsproducten, die speciaal gemaakt is om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te brengen en houden.

Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid (uiteraard NIET op dieren). De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals® producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde specialisten.

Wist u dat?

  • Meer dan 75 miljoen mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende hoofdhuidproblemen.
  • 97% van alle mensen op een moment te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: Roos, Psoriasis, Seborrheic Dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.
  • Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.
  • Een ongezonde hoofdhuid kan bijdragen tot haaruitval.
  • De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale roos behandeling is.

Met een speciale scoop behandeling, die wij u gratis aanbieden, kunnen wij uw hoofdhuid 200x vergroten en een juiste diagnose stellen met daarbij de juiste behandeling. Op deze manier kunt u ook zelf zien wat uw hoofdhuidprobleem is of hoe de conditie van uw hoofdhuid eruit ziet.

Na een aantal weken word een vervolg afspraak gemaakt om te controleren hoe de behandeling aanslaat en zo ziet u zelf precies wat dit product voor uw hoofdhuid doet.

 

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een GRATIS scoop behandeling? Neem dan contact met ons op!

Comments are closed.

About Us

Beverly Hills Salon is een jong en dynamisch bedrijf. Onze team besteedt veel zorg en aandacht aan de klanten. Wij zorgen er als team voor dat er een heel persoonlijke sfeer heerst binnen "Beverly Hills Salon". Bij Beverly Hills salon heerst een ongedwongen nieuwste trend zoals 10 a 20 minuut kleuren en keratine imfusion.

Like Ons Op Facebook