Prijslijst Keratine

 

Prijslijst

Maandenlang glanzend, gladder en pluisvrij haar !
De keratinebehandeling
Een keratinebehandeling is een intensief, conditionerende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijker handelbaar maakt. Een keratinebehandeling is géén relaxer, het haar wordt dus niet volledig stijl.

Verschillende behandeling:
- 30/45 dagen treatment       :Kosten 99,- tot schouder lengte voor bij schouders 155,-
- 12 weken treatment              :Kosten 249 tot schouder lengte voor bij schouders 290,-
- 16 weken treatment              :kosten 325,- tot schouder lengte voor bij de schouders 360,-

Het Keratherapy ‘Avanced Renewal System’ is de nieuwste generatie keratinebehandeling, ontwikkeld met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Deze nieuwe keratinebehandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën en géén formaldehyde. De unieke combinatie van ingrediënten verzorgt het haar intensief en pakt pluis en droog haar grondig aan.

In tegenstelling tot bij relaxers en Japanse straightening wordt door de keratinebehandeling van Keratherapy de interne structuur van het haar niet veranderd. De behandeling is niet schadelijk voor het haar, maar versterkt het juist. Deze revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen.

Voordelen van Keratherapy
Keratherapy is een wash- out keratinebehandeling. De behandeling is klaar als u de salon verlaat. De keratine hoeft dus geen 48-72 uur in het haar te trekken, voordat het kan worden gewassen. U kunt ook gewoon direct na de behandeling stylingsproducten gebruiken.
Keratherapy verzorgt het haar intensief en pakt pluis grondig aan.

Doordat Keratherapy werkt met verschillende inwerktijden tijdens de behandeling, kunt u kiezen of u uw krullen wilt behouden of dat uw haar zo glad mogelijk wordt.

Het natuurlijk volume blijft behoudenDit product bevat géén formaldehyde, het geen beter is voor het haar en uw gezondheid.

U zult circa 3 maanden plezier hebben van de behandeling, afhankelijk van uw haartype en de verzorging.

Aftercare producten
Het is belangrijk het haar te verzorgen met de bijbehorende shampoo en conditioner. Deze krijgt u van ons mee na de behandeling. Hiermee houdt u het keratineniveau in uw haar op peil. Daarnaast biedt Keratherapy een compacte lijn van aftercare producten zoals een serum, leave-in spray en een masker die bij ons verkrijgbaar zijn. Alle verzorgingsproducten van Keratherapy bevatten keratine en verlengen de levensduur van de behandeling aanzienlijk. Deze producten zijn ook uitermate geschikt en verzorgend voor onbehandeld haar.

Keratine infusion system ( belangrijkste APK voor het haar )

Kis (Keratine infusion System : 149,- euro voor kort haar
Kis (Keratine infusion System : 175,- euro voor kort haar aan de schouders
Kis (Keratine infusion System : 240,- euro  haar dik en lang haar

Wij noemen het Keratine Infusion systeem een APK voor het haar. Het herstelt waar dat nodig is waardoor er een goed fundament wordt gelegd voor gezonder haar. De keratine kan diep in de schubbelaag van het haar dringen en zal na afloop van de behandeling luchtiger worden en gezonder aanvoelen.
Na de behandeling is het wenselijk het haar 3 dagen niet wassen zodat het herstel optimaal kan plaatsvinden.
Wij zijn gespecialiseerd in keratinebehandelingen en weten hoe belangrijk het is om uw haar gezonder te maken. Natuurlijk adviseren wij u ook de beste producten die u kunt gebruiken voor uw haar.
Keratine Infusion System is geschikt voor alle haartypes, zelfs kroeshaar, en u zult versteld staan van de gezonde werking. (keratine behandeling dat haar niet ontkrul)

Italiaanse Keratine Jean Paul (vele bekende Hollywood sterren gebruiken keratine van jean paul en wij als eerst in zuid holland)

Italiaanse keratine behandeling : 195,- euro voor kort haar tot maximaal bobline lengte
Italiaanse keratine behandeling : 265,- euro tot aan shouders
Italiaanse keratine behandeling : 345,- euro voor lang dik haar

Jean paul Myne
is synoniem voor 100% kwaliteit,professionaliteit en respect voor mensen. JPM zorgt niet alleen voor de gezondheid van het haar,maar ook voor degenen die op JPM vertrouwen. Daarom zijn alle producten verrijkt met waardevolle,natuurlijke ingrediënten als avocado en arganonlie, wilgenroosjes en koffie extract. En heel belangrijk zijn ze absoluut vrij van schadelijke stoffen als FORMALDEHYDE, glutaraldehyde, paraffine en andere aardolieproducten. Hiermee biedt JEAN PAUL MYNE een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Zo hebben vele HOLYYWOOD artiesten JPM.

Prachtig glad haar, dat stralend glanst zacht aanvoelt en er gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. JPM bewijst dat het mogelijk is. De producten beschermen , verzorgen en herstellen het haar tijdens het straightenen. Dankzij de exclusieve samenstellingen (rijk aan natuurlijke ingrediënten, vrij van FORMALDEHYDE en andere schadelijke stoffen) is een langdurig mooi resultaat gewaarborgd.

About Us

Beverly Hills Salon is een jong en dynamisch bedrijf. Onze team besteedt veel zorg en aandacht aan de klanten. Wij zorgen er als team voor dat er een heel persoonlijke sfeer heerst binnen "Beverly Hills Salon". Bij Beverly Hills salon heerst een ongedwongen nieuwste trend zoals 10 a 20 minuut kleuren en keratine imfusion.

Like Ons Op Facebook